Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 144 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Учні Бахмутської школи №2 привітали ветеранів з Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Переглядів: 1745
10.05.2017 - 06:25

Упродовж року учні Бахмутської школи №2 надавали і продовжують надавати шефську допомогу ветеранам Другої світової війни, учасникам бойових дій, людям похилого віку, які мешкають на території Західного мікрорайону Бахмута.

Тож і цього року напередодні Дня пам’яті й примирення та Дня перемоги над нацизмом у Європі школярі відвідали багатьох ветеранів війни та праці. Діти з задоволенням спілкувалися з літніми людьми, читали для них вірші та самі слухали спогади почесних ветеранів про важкі роки війни, переймаючи їх життєвий досвід, надали їм посильну допомогу. Зі щирими вітаннями учні подарували продуктові набори та квіти Артеменко К.М., Вакаловій Л.Д., Вященко К.В., Козновій Л.П., Лапіній М.І., Омельченко В.К., Мироненко А.М., Пижову В.А., Кротко Є.І.

Ці люди, незважаючи на лихоліття, пронесли в серці віру в майбутнє, любов до ближнього, до своєї рідної землі та велику жагу до життя. Вони є гідним прикладом для підростаючого покоління.

Учні Бахмутської школи №2 привітали ветеранів з Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.Учні Бахмутської школи №2 привітали ветеранів з Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.Учні Бахмутської школи №2 привітали ветеранів з Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.Учні Бахмутської школи №2 привітали ветеранів з Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.Учні Бахмутської школи №2 привітали ветеранів з Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Останні статті на сайті