Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 114 гостей.

Презедент України

В місті Бахмут підвели підсумки енергетичних обстежень будівель

Переглядів: 4190
04.05.2017 - 11:40

04 травня 2017 року у великому залі засідань Бахмутської міської ради відбулася презентація звітів з енергетичного аудиту в рамках проекту USAID. На презентації були присутні представники структурних підрозділів міської ради, ОСББ, громадських організацій та зацікавленні мешканці міста.

Даний захід пройшов в рамках підписаного 27.12.2016 року Меморандуму про співпрацю між Бахмутською  міською радою та Проектом USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні».

На початку зустрічі перший заступник міського голови Савченко Т.Н. доповіла, що у м.Бахмуті  компанією «УКРСОЦПРОЕКТ» було проведено енергоаудит 19 міських об'єктів, з них 14 бюджетних будівель і 5 житлових будинків. Результати моніторингу були презентовані представниками компанії: Ковиневим Максимом – відповідальним за організацію виконання завдань у м.Бахмуті і комунікацію з проектом USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні;  Корендою Владиславом – енергоаудитором ТОВ «Укрсоцпроект», Стеценко Александром – координатором проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні» по Донецькій та Луганській областях.

Енергетичний аудит будівель проводився з метою визначення ефективності використання паливно-енергетичних ресурсів шляхом технічних обстежень та розробки рекомендацій по впровадженню організаційних, правових, технічних і технологічних заходів з енергозбереження. На сьогодні це важливий етап на шляху до комплексної модернізації будівель міста Бахмута.

Треба відзначити, що координатори руху «Сильні громади» провели дослідження енергоефективності міст східних областей України, в тому числі і у нашому місті. Аналіз проводився за 13 параметрами, з яких Бахмутська міськрада набрала 7,75 балів з 11 максимально можливих. Це кращий результат серед інших обласних міст сходу України.

04 травня 2017 року у великому залі засідань Бахмутської міської ради відбулася презентація звітів з енергетичного аудиту в рамках проекту USAID. 04 травня 2017 року у великому залі засідань Бахмутської міської ради відбулася презентація звітів з енергетичного аудиту в рамках проекту USAID. 04 травня 2017 року у великому залі засідань Бахмутської міської ради відбулася презентація звітів з енергетичного аудиту в рамках проекту USAID. 04 травня 2017 року у великому залі засідань Бахмутської міської ради відбулася презентація звітів з енергетичного аудиту в рамках проекту USAID.

Останні статті на сайті