Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 168 гостей.

Відкрита першість міста з класичного пауерліфтінгу

Переглядів: 1641
04.05.2017 - 06:12

26.04 на базі стадіона «Металург» відбулася відкрита першість міста Бахмута з класичного пауерліфтінгу серед учнів ЗОШ, студентів ВУЗів, чоловіків та жінок.

У змаганнях прийняли участь 10 жінок та 61 чоловік (4 жіночих команди та 7 чоловічих команди) та понад 100 чоловік глядачів.

Переможці та призери були нагороджені медалями та грамотами Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради.

26.04 на базі стадіона «Металург» відбулася відкрита першість міста Бахмута з класичного пауерліфтінгу серед учнів ЗОШ, студентів ВУЗів, чоловіків та жінок.26.04 на базі стадіона «Металург» відбулася відкрита першість міста Бахмута з класичного пауерліфтінгу серед учнів ЗОШ, студентів ВУЗів, чоловіків та жінок.26.04 на базі стадіона «Металург» відбулася відкрита першість міста Бахмута з класичного пауерліфтінгу серед учнів ЗОШ, студентів ВУЗів, чоловіків та жінок.26.04 на базі стадіона «Металург» відбулася відкрита першість міста Бахмута з класичного пауерліфтінгу серед учнів ЗОШ, студентів ВУЗів, чоловіків та жінок.26.04 на базі стадіона «Металург» відбулася відкрита першість міста Бахмута з класичного пауерліфтінгу серед учнів ЗОШ, студентів ВУЗів, чоловіків та жінок.

Останні статті на сайті