Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 139 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Конкурс плакатів до Дня Землі

Переглядів: 2436
26.04.2017 - 06:07

З метою розвитку  творчого потенціалу молоді, підтримки та заохочення  талановитої учнівської та студентської молоді міста, виховання гуманного, етичного відношення до навколишнього світу, розвитку екологічної свідомості і соціально-екологічної активності молоді та залучення молоді до вивчення і збереження навколишнього світу Управлінням молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради з 10 по 20 квітня 2017 року серед навчальних закладів І-ІV рівня акредитації та закладу професійно-технічної освіти проведено міський конкурс плакатів до Дня Землі з тематики «Наша Земля – наше майбутнє!».

До участі у конкурсі  приймались позитивні, естетично оформлені  творчі роботи,   в яких була розкрита тематика конкурсу.  

За підсумками проведення конкурсу І місце зайняли роботи студентки Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С. Бубки Яковлевої Юлії та студентки Бахмутського медичного коледжу Гайман Олександри. Друге місце посіли роботи студентів Артемівського коледжу транспортної інфраструктури та Артемівського педагогічного училища. ІІІ місце зайняла робота, яка була надана Артемівським центром професійно-технічної освіти.

 

 

З 10 по 20 квітня 2017 року серед навчальних закладів І-ІV рівня акредитації та закладу професійно-технічної освіти проведено міський конкурс плакатів до Дня Землі з тематики «Наша Земля – наше майбутнє!». З 10 по 20 квітня 2017 року серед навчальних закладів І-ІV рівня акредитації та закладу професійно-технічної освіти проведено міський конкурс плакатів до Дня Землі з тематики «Наша Земля – наше майбутнє!».

Останні статті на сайті