Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 116 гостей.

Верховна рада України

За чистоту Землі, за її красу і вроду!

Переглядів: 2353
24.04.2017 - 15:34

22 квітня – Міжнародний день Землі. З цієї нагоди в Базмутській загальноосвітній школі №7 пройшов урочистий захід «За чистоту Землі, її красу і вроду! За екологію довкілля і душі!».

Представники учнівського самоврядування нагадали всім присутнім, що природа подарувала нам все: вона створила ліси, а ми безжально їх знищуємо; вона подарувала нам воду, а ми нещадно забруднюємо її; вона дала нам чисте небо, а ми отруюємо повітря. Платити за вирубані ліси, отруєні води, задимлене небо доведеться усім нам. Вже зараз наша планета знаходиться на межі глобальної екологічної катастрофи!

Учні закликали всіх зробити свій власний внесок у збереження нашої планети. А для цього треба кожного дня робити прості речі: сортувати сміття, не викидати батарейки, а здавати їх у пункт прийому, розташований у школі; користуватися однією екосумкою замість чисельних пакетів, збирати макулатуру, не вмикати зарядні пристрої на ніч, вимикати воду під час чищення зубів та їздити на велосипеді!

Крім того, семикласниці провели інформаційні хвилинки для учнів початкової школи та розповіли дітлахам про історію виникнення Дня Землі, його головну мету та надали поради, як зробити нашу планету чистою.

Не залишайтеся байдужими! Час взяти долю у свої руки!

22 квітня – Міжнародний день Землі. З цієї нагоди в Базмутській загальноосвітній школі №7 пройшов урочистий захід «За чистоту Землі, її красу і вроду! За екологію довкілля і душі!». 22 квітня – Міжнародний день Землі. З цієї нагоди в Базмутській загальноосвітній школі №7 пройшов урочистий захід «За чистоту Землі, її красу і вроду! За екологію довкілля і душі!».

Останні статті на сайті