Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 85 гостей.

ExportUA

Подарунок шкільним бібліотекам м. Бахмута від видавничої групи «Основа»

Переглядів: 2288
24.04.2017 - 15:28

Шкільні бібліотеки м. Бахмута отримали щедрий подарунок від видавничої групи «Основа». Майже 1000 екземплярів літератури та 258 дисків було доставлено групою цивільного військового співробітництва ОТУ «Донецьк» до Управління освіти Бахмутської міської ради.

Учителям-предметникам та класним керівникам стануть у нагоді дидактичні матеріали з навчальних предметів, методична література, розробки позакласних заходів різного спрямування, диски «Електронний конструктор уроку». На керівників та заступників керівників з навчально-виховної роботи розраховані серії «Адміністратору школи» та «Абетка керівника». У навчально-методичних посібниках актуалізовано проблеми професійної компетентності керівників загальноосвітніх навчальних закладів, запропоновано корисні рекомендації щодо організації навчально-виховного процесу в школі.

Педагоги шкіл щиро вдячні ВГ «Основа» за надану допомогу!

Шкільні бібліотеки міста отримали щедрий подарунок від видавничої групи «Основа». Майже 1000 екземплярів літератури та 258 дисків було доставлено групою цивільного військового співробітництва ОТУ «Донецьк» до Управління освіти Бахмутської міської ради. Шкільні бібліотеки міста отримали щедрий подарунок від видавничої групи «Основа». Майже 1000 екземплярів літератури та 258 дисків було доставлено групою цивільного військового співробітництва ОТУ «Донецьк» до Управління освіти Бахмутської міської ради. Шкільні бібліотеки міста отримали щедрий подарунок від видавничої групи «Основа». Майже 1000 екземплярів літератури та 258 дисків було доставлено групою цивільного військового співробітництва ОТУ «Донецьк» до Управління освіти Бахмутської міської ради. Шкільні бібліотеки міста отримали щедрий подарунок від видавничої групи «Основа». Майже 1000 екземплярів літератури та 258 дисків було доставлено групою цивільного військового співробітництва ОТУ «Донецьк» до Управління освіти Бахмутської міської ради. Шкільні бібліотеки міста отримали щедрий подарунок від видавничої групи «Основа». Майже 1000 екземплярів літератури та 258 дисків було доставлено групою цивільного військового співробітництва ОТУ «Донецьк» до Управління освіти Бахмутської міської ради.