Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 101 гість.

Офійний сайт Соледарської міської ради

У Бахмуті пройшов семінар-тренінг з розробки статутів територіальних громад

Переглядів: 3553
12.04.2017 - 13:50

12 квітня 2017 року конференц-залі Бахмутського центру культури і дозвілля ім. Е. Мартинова відбувся тренінг з розробки статутів територіальних громад в умовах реформування місцевого самоврядування та впровадження стандартів громадської участі.

У семінарі взяли участь представники Бахмутської міської ради, громадських організацій, а також представники Соледарської об'єднаної територіальної громади та Сіверської міської ради.

В ході семінару присутні обговорили аспекти законодавчої бази, яка регулює об'єднання територіальних громад, особливості статуту ОТГ і його пунктів і розглянули кращі практики сформованих статутів територіальних громад України.

В кінці зустрічі була сформована Робоча група, яка в подальшому буде займатися структуризацією і розробкою статуту ОТГ.

У Бахмуті пройшов семінар-тренінг з розробки статутів територіальних громадУ Бахмуті пройшов семінар-тренінг з розробки статутів територіальних громадУ Бахмуті пройшов семінар-тренінг з розробки статутів територіальних громадУ Бахмуті пройшов семінар-тренінг з розробки статутів територіальних громадУ Бахмуті пройшов семінар-тренінг з розробки статутів територіальних громадУ Бахмуті пройшов семінар-тренінг з розробки статутів територіальних громадУ Бахмуті пройшов семінар-тренінг з розробки статутів територіальних громадУ Бахмуті пройшов семінар-тренінг з розробки статутів територіальних громадУ Бахмуті пройшов семінар-тренінг з розробки статутів територіальних громадУ Бахмуті пройшов семінар-тренінг з розробки статутів територіальних громад

Останні статті на сайті