Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 79 гостей.

Презедент України

Серебряні призери Чемпіонату України з волейболу

Переглядів: 2039
12.04.2017 - 05:29

У Вінниці на минулих вихідних відбувся фінальний турнір Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд вищої ліги. Хлопці з Бахмута в запеклої боротьбі стали срібними призерами Чемпіонату.

У перший день бахмутчане зіграли з командою «Булава» зі Львова та здобули найважливішу перемогу з рахунком 3: 2 (25:27; 25:18; 25:18; 19:25; 15:11). Як і в матчі першого фінального туру, доля матчу «Булави» і «Бахмута» вирішувалася на тай-брейку. Але на цей раз сильнішими виявилися вихованці Олександра Мирного набрав два очка. Після того, як «ЕкоДім» здобув перемогу над «Заваіром» з Одеси, у вінницької команди стало 4 перемоги і 14 очок, що зробило їх недоступними для «Бахмута», який йшов другим, якщо не за перемогами, так за іншими показниками - очками. У другий день фінального турніру «Бахмут» знову виграв у «Заваіра» з рахунком 3: 2 (25:27; 23:25; 25:22; 25:20; 15:13), отримав психологічну перемогу. У першому матчі заключного дня Чемпіонату «Булава» і «Заваір» в очному протистоянні визначили володарів «бронзи», а «ЕкоДім» в матчі - з «Бахмутом», зберіг нуль в графі «поразки» за підсумками всього сезону.

З привітаннями срібних призерів зустріли представники міської ради, студентської молоді міста та вихованці секції волейболу. Вболівальники зустріли волейболістів гучними оплесками, а заступник міського голови Вікторія Точена привітала учасників команди і зазначила, що попереду ще багато перемог, тому завжди є до чого прагнути. Вітаємо наших  волейболістів та бажаємо успіху на важкому шляху до волейбольного Олімпу!

У Вінниці на минулих вихідних відбувся фінальний турнір Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд вищої ліги. Хлопці з Бахмута в запеклої боротьбі стали срібними призерами Чемпіонату.