Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 108 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Пробне ЗНО у м. Бахмут пройшло вдало!

Переглядів: 3222
11.04.2017 - 12:15

У рамках підготовки до ЗНО-2017 у перші дві суботи квітня у м. Бахмуті на базі школи №12, за сприяння Управління освіти та Донецького регіонального центру оцінювання якості освіти, було проведено пробне зовнішнє незалежне оцінювання з основних навчальних предметів: 1 квітня – з української мови і літератури, 8 квітня – з математики, фізики, біології, географії, хімії, англійської мови. Участь у пробному тестуванні взяли 553 абітурієнти, які пройшли відповідну процедуру реєстрації.

Головною метою проведення пробного тестування є відтворення умов та технології проведення ЗНО, а також психологічна підготовка майбутніх абітурієнтів до участі в основній сесії тестування.

Після виконання тестових робіт усім учасникам пробного зовнішнього незалежного оцінювання було видано інформаційний бюлетень з роз’ясненням та посиланням на сайт, де надані відповіді на тестові завдання та схеми підрахунку тестових балів. Цьогоріч для учасників пробного зовнішнього незалежного оцінювання діє спеціальний онлайновий сервіс, за допомогою якого можна визначити результат тестування в межах України. Сервіс доступний з 1 квітня на сайті Українського центру оцінювання якості освіти та в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО, створених на сайтах регіональних центрів.

Тестування пройшло без інцидентів, представники поліції були присутніми та забезпечували громадський спокій всіх учасників.

Сподіваємося, що всі учасники пробного ЗНО придбали досвід для успішного проходження основної сесії ЗНО, яка розпочнеться 23 травня 2017 року.