Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 96 гостей.

Урядовий портал

Проведен профілактичний рейд щодо запобігання вживання неповнолітніми спиртних напоїв

Переглядів: 1347
10.04.2017 - 07:09

Основним з напрямків  роботи  Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради   є  профілактика негативних проявів в підлітковому середовищі та пропаганда здорового способу життя.

Сімейне неблагополуччя, асоціальна поведінка батьків (алкоголізм, наркоманія, насильство), загострення конфліктів між батьками та дітьми  є причинами асоціальної поведінки серед малолітніх дітей, підлітків та молоді.

З метою попередження негативних проявів у малолітньому  середовищі з 03.04.2017 по 07.04.2017 спеціалістом служби у справах дітей УМПСД Бахмутської міської ради  спільно з Бахмутським відділом поліції ювенальної превенції на території міста Бахмута був проведений профілактичний рейд щодо запобігання вживання неповнолітніми спиртних напоїв.

Під час проведення рейду на території вул. Пролетарська, були виявлені неповнолітні діти, які придбали в магазині  спиртні напої, з неповнолітніми дітьми була проведена профілактична бесіда  щодо шкідливого впливу алкоголю  на дитячий організм. Спеціалістами служби у справах дітей УМПСД та ювенальної превенції була проведена профілактична бесіда з продавцем магазину та ознайомлення зі ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення, стосовно правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями та тютюновими виробами.