Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 106 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Як прискорити працевлаштування молодому фахівцю

Переглядів: 2462
04.04.2017 - 12:53

Фахівцями Артемівського міського центру зайнятості на базі Бахмутського коледжу мистецтв ім. І.Карабиця у березні   проведена чергова виїзна акція «Випускник» з надання практичної допомоги в підготовці і подальшого запису відеорезюме студентами випускних курсів навчальних закладів,  як ефективного інноваційного засобу пошуку роботи. Це вже сьома зустріч із студентами  в рамках акції, яка триває з січня 2017 року.

Завдяки ініціативності майбутніх молодих фахівців покладено початок створенню Всеукраїнського кадрового резерву для підвищення конкурентоспроможності випускників. Були створені перші позитивні, інформаційні ролики із студентами Бахмутського індустріального технікуму та Бахмутського медичного коледжу,  чому передувала копітка, підготовча робота та професійний підхід спеціалістів Артемівського міського центру зайнятості (практична допомога в підготовці та запису відеорезюме) з подальшою  презентацією відеорезюме роботодавцям.

Перші кроки робити завжди складно, але саме вони наближають до мети. Впевненість в собі, ділова мова та добре підготовлений презентаційний відеоролик   допоможуть молодим фахівцям створити позитивне враження у роботодавця і отримати роботу своєї мрії.

Даною послугою можуть скористатися випускники будь - якого навчального закладу м. Бахмут та Бахмутського району, для чого потрібно  звернутися до Артемівського міського центру зайнятості  (кабінет №6). Довідки за телефоном 3-00-81.

Останні статті на сайті