Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 79 гостей.

Презедент України

Об’єднуємо зусилля, на меті – допомога роботодавцю!

Переглядів: 2649
28.03.2017 - 13:19

17 безробітних громадян прийняли учать у міні ярмарку вакансій в Артемівському міському центрі зайнятості 28 березня 2017 року, що відбувся на замовлення Державної установи «Бахмутська установа виконання покарань (№6)», яка, наразі, має 20 вакансій «інспектор».

Державна установа «Бахмутська установа виконання покарань (№6)» -  державна структура, основним завданням якої є - реалізація державної політики у сфері виконання кримінальних покарань. Заробітна плата інспекторів установи починається від 3200 грн. без урахування надбавки за вислугу років. Служба в Збройних Силах України не обов'язкова.

Установу на міні-ярмарку представляли начальник відділу по роботі з персоналом Тетяна Потапова та старший інструктор із професійної підготовки відділу по роботі з персоналом Кирило Бондарев.

Відкрила ярмарок заступник директора Артемівського міського центру зайнятості Олена Павлова інформацією про сьогоднішню ситуацію та тенденції на ринку праці, про соціальні послуги, які служба зайнятості надає своїм клієнтам як з числа роботодавців, так і безробітним, які перебувають на обліку. В ході Ярмарку заступник директора Артемівського міського центру зайнятості Олена Павлова також представила запрошеним  нові можливості та послуги Служби зайнятості, такі, як  скап-співбесіда, відео-резюме, відео-вакансії, відео-презентації роботодавців та навчальних закладів, тощо. Розповіла присутнім про сучасні електронні послуги Служби зайнятості своїм клієнтам. Тепер шукачі роботи мають змогу за допомогою інтернет-ресурсу зареєструватись в електронній черзі для відвідування центру зайнятості та вибрати для відвідування зручний для них час.

З презентацією закладу та робочих місць виступила начальник відділу по роботі з персоналом Тетяна Потапова. Вона повідомила присутніх про особливості роботи установи, умови та режим роботи, рівень заробітної плати, додаткові соціальні пільги. У період проходження служби надається можливість безкоштовно навчатися у вищих навчальних закладах на заочних факультетах із збереженням заробітної плати під час перебування на сесіях. За умови навчання у Вузах існує реальна перспектива кар'єрного росту. 

Зважаючи на значну потребу роботодавця в кадрах та з метою інформування населення як незайнятої так і зайнятої категорії про неї, наступним спільним кроком буде участь Бахмутської установи виконання покарань (№6) у загальноміському ярмарку вакансій та послуг служби зайнятості, проведення якого заплановано на квітень 2017 року.