Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 89 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Донеччина: 7770 громадян отримали картку платника податків у лютому 2017 року

Переглядів: 1449
28.03.2017 - 07:46

З початку 2017 року за отриманням адміністративних, консультативних та інформаційних послуг до органів фіскальної служби Донеччини звернулись понад 414 тис. громадян та представників бізнесу. У лютому їм було надано понад 15,7 тисяч адмінпослуг, що у порівнянні з аналогічним періодом минулого року більше на 16%.

Видача картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків залишається найбільш популярною адміністративною послугою, що надає фіскальна служба Донеччини. У лютому 2017 року громадяни отримали 7770 таких карток, їх питома вага від загальної кількості отриманих у звітному місяці адмінпослуг – майже 50%.

Друге місце за попитом адмінпослуг з показником у 11% посідає надання витягу з реєстру платників єдиного податку. У лютому було надано 1788 таких витягів.

Трійцю найбільш запитуваних послуг замикає реєстрація платника єдиного податку – 9% від загальної кількості отриманих адмінпослуг. У лютому поточного року зареєстровано 1419 платників єдиного податку.

Безпосередньо Головним управлінням ДФС у Донецькій області за звітний період надано 474 адмінпослуги: видано 430 ліцензій на роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами (з них 233 і 197 ліцензій відповідно), а також 44 реєстраційних номери облікової картки платника податків.

З більш детальною інформацією щодо контактів та адрес Центрів обслуговування платників можна ознайомитись на офіційному субсайті ГУ ДФС у Донецькій області за посиланням http://dn.sfs.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/

Останні статті на сайті