Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 112 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

«Зупинимо туберкульоз - поки він нас не зупинив»

Переглядів: 2501
24.03.2017 - 13:52

Щорічно 24 березня в усьому світі проводиться День боротьби з туберкульозом.

Саме цього дня в 1882-му році в Берліні доктор Роберт Кох оголосив про відкриття цієї страшної хвороби, яка до цих пір загрожує кожному з нас.

Сьогодні 24.03.2017 року Бахмутський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провів просвітницько-профілактичну акцію в рамках Всесвітнього дня боротьби із захворюванням на туберкульоз з метою інформування мешканців міста про запобігання виникненню і поширенню туберкульозу.

Спеціалісти центру під час акції звернули увагу мешканців на методи діагностування туберкульозу – вчасне рентгенологічне обстеження органів грудної клітки, аналіз мокротиння, для дітей проба Манту. Всі учасники акції отримали інформаційно-просвітницькі буклети «Як захистити себе від туберкульозу».

Адже, туберкульоз – це соціально небезпечна інфекція, яка може вражати всі верстви населення – від найбідніших та соціально неадаптованих до заможних і успішних.

24.03.2017 року Бахмутський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провів просвітницько-профілактичну акцію в рамках Всесвітнього дня боротьби із захворюванням на туберкульоз 24.03.2017 року Бахмутський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провів просвітницько-профілактичну акцію в рамках Всесвітнього дня боротьби із захворюванням на туберкульоз 24.03.2017 року Бахмутський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провів просвітницько-профілактичну акцію в рамках Всесвітнього дня боротьби із захворюванням на туберкульоз 24.03.2017 року Бахмутський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провів просвітницько-профілактичну акцію в рамках Всесвітнього дня боротьби із захворюванням на туберкульоз

Останні статті на сайті