Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 132 гостя.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Бібліотека та музей – учасники «Міжнародного тижня франкофонії»

Переглядів: 2391
23.03.2017 - 12:28

22 березня 2017 року спеціалісти центральної міської бібліотеки Бахмутської централізованої бібліотечної системи та науковий співробітник Бахмутського краєзнавчого музею завітали до Горлівського інституту іноземних мов і взяли участь в марафоні-2017  в межах «Міжнародного тижня франкофонії».

Начальник відділу обслуговування центральної міської бібліотеки Голопьорова Валентина Іванівна подякувала керівникам навчального закладу за запрошення та тісну співпрацю з моменту переселення до нашого міста.

До уваги студентів була представлена учбова література з питань зарубіжної культури та фотоальбоми з творчості великих французьких художників.

Цікаву розповідь з відеорядом по історії балету, цирку, музичної культури підготувала для студентів бібліограф Алексєєва Оксана Сергіївна.

Пізнавальним для студентів був також виступ мистецтвознавця краєзнавчого музею Дяконової Євгенії Борисівни. Вона розповіла про один із напрямів в мистецтві Франції ХІХ ст. – імпресіонізм. Яскрава, емоційна розповідь про жіночі портрети в творчості Е. Мане, О. Ренуара, Е. Дега супроводжувалась слайд-показом на екрані.

Після виступів студенти щирими оплесками дякували гостям. Доцент, завідуюча кафедрою французької та іспанської мов Мокра О.М. сказала, що стосунки з міськими закладами культури дадуть позитивні результати, і студенти будуть мати не тільки хороші лінгвістичні, мовні знання, а також стануть різнобічно освіченими людьми з глибокими знаннями про культуру та мистецтво Франції.

Бібліотека та музей – учасники «Міжнародного тижня франкофонії»Бібліотека та музей – учасники «Міжнародного тижня франкофонії»Бібліотека та музей – учасники «Міжнародного тижня франкофонії»

Останні статті на сайті