Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 124 гостя.

Школа мистецтв м.Артемівська

Часточка Японії для маленьких українців!

Переглядів: 2289
03.03.2017 - 14:17

На виконання Плану заходів до Року Японії, розробленого Управлінням освіти Бахмутської міської ради, вчителі Бахмутської загальноосвітньої школи №7 проводять багато цікавих заходів. Цього разу їм допомогли учні секції психології та журналістики Малої академії наук.

Маленькі слухачі 5 класу на чолі з класним керівником Оксаною Красновою змогли дізнатися про особливості написання японських ієрогліфів, національного одягу, релігії і популярними навіть за межами Японії – аніме та манга. Діти з цікавістю ділилися своїми знаннями про японську культуру, малювали на дошці ієрогліфи, задавали питання і брали участь у розмові. Деякі з них блиснули знаннями японських ієрогліфів і містичних істот. П'ятикласникам дуже сподобалося і вони були раді такому цікавому уроку!

А на уроці географії вчитель Олена Стороженко знайомила учнів з цікавими фактами про Японію, розповідала про її географічне розташування, герб, прапор, традиції та свята, залучала дітей до самостійного вивчення особливостей цієї країни.

Учні 7 класу разом із класним керівником Наталею Авраменко відзначили День японської культури. Діти мали змогу поринути в казковий світ японської музики та поезії, оцінити полотна японських майстрів пензля та фарби, познайомитися з театром кабуки, садами каменів, японськими бойовими мистецтвами, кодексом самураїв, тощо.

Дійсно, Японія стає ближчою!

Часточка Японії для маленьких українців!Часточка Японії для маленьких українців!