Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 138 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Чемпіонат Донецької области з волейболу

Переглядів: 1364
28.02.2017 - 12:04

17-20.11.2016 на стадіоні «Металург» г. Бахмута відбулися ігри Чемпіонату області з волейболу серед наймолодших юнаків - 2005 р.н та молодше. На цей раз прийняти участь у змаганнях приїхали   команди міст: Покровськ,  Краматорськ , Северск, Соледар, Бахмут (2).

Ігри проходили за коловою системою – усі команди зіграли між собою. За підсумками усіх ігрових днів перемогу в чемпіонаті області завоювала команда Соледара,  друге місце посіли юні волейболісти Бахмута, бронзовими призерами стали спортсмени Северська.

Команди-чемпіони та призери були нагороджені кубками та грамотами.

Вітаємо наших юних волейболістів та їх тренера (Дробитько Д.А) та бажаємо їм найвищих досягнень на волейбольному Олімпі!

17-20.11.2016 на стадіоні «Металург» г.Бахмута відбулися ігри Чемпіонату області з волейболу серед наймолодших юнаків - 2005 р.н та молодше. На цей раз прийняти участь у змаганнях приїхали команди міст: Покровськ, Краматорськ, Северск, Соледар, Бахмут. 17-20.11.2016 на стадіоні «Металург» г.Бахмута відбулися ігри Чемпіонату області з волейболу серед наймолодших юнаків - 2005 р.н та молодше. На цей раз прийняти участь у змаганнях приїхали команди міст: Покровськ, Краматорськ, Северск, Соледар, Бахмут. 17-20.11.2016 на стадіоні «Металург» г.Бахмута відбулися ігри Чемпіонату області з волейболу серед наймолодших юнаків - 2005 р.н та молодше. На цей раз прийняти участь у змаганнях приїхали команди міст: Покровськ, Краматорськ, Северск, Соледар, Бахмут.

Останні статті на сайті