Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 113 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Майстер-клас – органічна складова методичного об’єднання для інструкторів з фізичної культури

Переглядів: 2410
28.02.2017 - 11:41

У рамках засідання методичного об’єднання для інструкторів з фізичної культури дошкільних навчальних закладів міста «Фізкультурні цікавинки» на базі міського басейну «Дельфін» був проведений майстер-клас з навчання дошкільників плаванню інструктором з фізичної культури ДНЗ №10 Вікторією Солодковою.

Однією із важливих характеристик нового педагогічного професіоналізму сучасного вихователя є його рефлексивні компетенції, здатність до узагальнення та розповсюдження особистого досвіду. Серед методичних форм цього процесу все більшу популярність отримують так звані майстер-класи. Майстер-клас – одна із самих перспективних форм мобільних освітніх структур, яка організовує обмін творчим досвідом і підвищення кваліфікації педагогів, яка використовується в різних формах методичної роботи з педагогами.

Солодкова Вікторія панорамно представила свій довід роботи: заняття з плавання з дітьми старшого дошкільного віку «Циркова вистава на воді», власний показ ефективних прийомів та технік при навчанні дітей плаванню, перспективне планування роботи щодо навчання дошкільників плаванню, діагностику плавальних вмінь, авторські рухливі ігри в воді.

Слід зазначити, що присутні не лише уважно вивчали досвід колеги, але й мали можливість глибше ознайомитися з проблемою навчання дошкільників плаванню в ході інтерактивної вправи «Візьму у майстра», обмінятись досвідом з розглянутої проблеми, приймаючи участь у «Вільному мікрофоні», проведеному керівником методичного об’єднання Інною Поспєловою.

Наприкінці зустрічі всі присутні високо оцінили педагогічні напрацювання педагога, побажали наснаги та творчості у роботі.

Майстер-клас – органічна складова методичного об’єднання для інструкторів з фізичної культуриМайстер-клас – органічна складова методичного об’єднання для інструкторів з фізичної культуриМайстер-клас – органічна складова методичного об’єднання для інструкторів з фізичної культури