Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 118 гостей.

Верховна рада України

Вшанування Героїв Небесної Сотні в Бахмутській школі №12

Переглядів: 1759
22.02.2017 - 14:42

На честь вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні в Бахмутській школі №12 пройшли різноманітні заходи.

У класних колективах відбулися виховні заходи «Паростки гідності», метою яких було вшанування пам’яті Героїв, прищеплення любові до Батьківщини, виховання патріотичної свідомості. Учні 1-7 класів взяли участь у виставці малюнків «Слава героям!». 21 лютого на подвір’ї школи зібралися учні, щоб у скорботі схилити низько голови перед пам’яттю людей різного віку, яких було вбито у мирний, цивілізований час ХХІ століття. Присутні запалювали свічки, а в небо були випущені ліхтарі бажань, на яких діти написали про свої мрії та бажання. «Україні – перемоги!», «Україні – миру!», «Українцям – достатку та спокою!» - такими були підписи на ліхтарях.
Хай пам’ять усіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.

Вшанування Героїв Небесної Сотні в Бахмутській школі №12Вшанування Героїв Небесної Сотні в Бахмутській школі №12Вшанування Героїв Небесної Сотні в Бахмутській школі №12Вшанування Героїв Небесної Сотні в Бахмутській школі №12

Останні статті на сайті