Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 82 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

«Велика, щедра і прекрасна рідна мова!» (мовна акварель)

Переглядів: 2539
22.02.2017 - 13:27

День рідної мови, який 21 лютого 2017 року святкує вся світова спільнота, не залишився поза увагою центральної міської бібліотеки.

Спеціалісти відділу обслуговування підготували і провели для учнів 7-х класів НВК №11 (класні керівники – Кудіна В.І. та Антонюк Н.С.) змістовну, пізнавальну програму. Начальник відділу обслуговування Голопьорова В.І. відкриваючи свято привітала всіх учасників і дала коротку інформаційну довідку про передумови та ухвалення цього дня організацією ЮНЕСКО. Бібліограф Горбуленко О.Г. представила відеопрезентацію про мови народностей, які проживають на території Бахмутського краю.
Учні школи читали вірші на різних мовах: українській, німецькій, французькій, японській, арабській. Студенти Горлівського інституту іноземних мов Баратова Нарбібі та Реджепова Зухра прочитали поезію туркменською мовою. Наприкінці свята – фото напам’ять та взаємні побажання про подальшу співпрацю бібліотеки і школи.

«Велика, щедра і прекрасна рідна мова!»  (мовна акварель)«Велика, щедра і прекрасна рідна мова!»  (мовна акварель)«Велика, щедра і прекрасна рідна мова!»  (мовна акварель)

Останні статті на сайті