Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 94 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Сергій Савчук: Участь ПриватБанку у програмі «теплих» кредитів – додаткова можливість для громадян залучити дешевші кошти на утеплення

Переглядів: 3481
21.02.2017 - 09:59

16 лютого 2017 року Голова Держенергоефективності Сергій Савчук та Голова правління ПриватБанку Олександр Шлапак підписали Договір про взаємодію в рамках Урядової програми «теплих» кредитів. Таким чином, цьогоріч українці зможуть залучати дешеві кошти по програмі на впровадження енергоефективних заходів у своїх будинках у 4-ох державних банках: ПриватБанку, Укргазбанку, Укрексімбанку та Ощадбанку. Держава та місцева влада, як і в попередні роки, відшкодує населенню частину цих коштів.

«Тепер всі, хто планує реалізувати заходи з енергоефективності за підтримки держави, матимуть ще більше свободи вибору щодо банку та м’яких умов отримання коштів на утеплення. ПриватБанк вже готовий запропонувати учасникам програми вигідні та сучасні технології кредитування: низькі відсоткові ставки, online оформлення, веб-платформу для пошуку виробників та постачальників енергоефективних матеріалів та обладнання та багато іншого», - пояснив журналістам цьогорічні перспективи дії програми Голова Агентства Сергій Савчук у ході прес-конференції у Будинку Уряду.

«Головне те, що участь ПриватБанку у програмі «теплих» кредитів посилить конкуренцію між банками. Це, у свою чергу, стимулюватиме їх здешевлювати вартість коштів для домогосподарств та ОСББ і забезпечувати якісніше обслуговування», - наголосив С.Савчук.

У свою чергу, Голова правління ПриватБанку Олександр Шлапак розповів про розроблену сучасну технологію кредитування в рамках державної програми, завдяки якій реальна вартість «теплих» кредитів для населення та ОСББ становитиме не більше 18% річних, а в деяких випадках розстрочка на придбання енергоефективних товарів буде взагалі безвідсотковою.

«Ми ведемо перемовини з виробниками та постачальниками енергоефективної продукції задля максимального здешевшання вартості позики. Максимальна кредитна ставка не перевищуватиме 18% річних, тому отримувати «теплі» кредити в ПриватБанку з урахуванням компенсації частини позики від держави буде вигідно, – зазначив Олександр Шлапак. – Крім того, наш торговельний майданчик «ПриватМаркет» гарантуватиме чесні ціни та співпрацю з постачальниками якісної продукції».

Запроваджена ПриватБанком технологія видачі «теплих» кредитів дозволяє оформляти їх через Інтернет без необхідності надання паперових документів і довідок.

Олександр Шлапак оголосив, що вже наступного понеділка у ПриватБанку розпочнеться видача «теплих» кредитів для громадян та ОСББ.

Сергій Савчук: Участь ПриватБанку у програмі «теплих» кредитів – додаткова можливість для громадян залучити дешевші кошти на утеплення