Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 135 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

У січні в розпорядження громад Донеччини надійшло на 200 мільйонів гривень більше, ніж торік

Переглядів: 1313
21.02.2017 - 07:03

За результатами січня 2017 року місцеві бюджети Донецької області отримали понад 627 млн грн, що на 207 млн грн більше, ніж за перший місяць минулого року.

Зокрема, найбільша сума податкових платежів залишилась в розпорядженні громади м. Маріуполя, а саме понад 187 млн гривень. У два рази менше отримали громади Покровського та Бахмутського районів – 90 та 83 млн грн відповідно. Збільшення надходжень до місцевих бюджетів регіону, насамперед, відбулось завдяки плідній співпраці органів місцевого самоврядування, платників податків та фіскальних органів області.

Основний бюджетоформуючий податок місцевих громад – податок на доходи фізичних осіб. У січні з доходів мешканців Донеччини надійшло понад 400 млн грн зазначеного податку. Тому важливою залишається робота з детінізація робочих місць. Враховуючи підвищення з 1 січня 2017 року рівня мінімальної заробітної плати, та за умови порядності роботодавців очікується підвищення надходжень до місцевих бюджетів Донеччини.

Значну роль в наповненні місцевих бюджетів також відіграє єдиний податок. Січневі надходження становлять 76 млн грн, що майже удвічі більше надходжень відповідного періоду 2016 року.

Також з початку 2017 року в порівнянні з показниками минулого року спостерігається приріст плати за землю на 15 млн гривень. Надходження у першому місяці поточного року склали 68 млн гривень.

 

Останні статті на сайті