Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 111 гостей.

ExportUA

Пам’ятаємо про подвиг воїнів-інтернаціоналістів

Переглядів: 2182
16.02.2017 - 13:59

Щороку 15 лютого країна вшановує учасників бойових дій на території інших держав, віддає шану всім тим, хто з честю та гідністю виконав свій військовий обов’язок у різний час, у різних державах.

Особливо болісною раною був і залишається Афганістан. Війна у тій далекій країні принесла горе не в одну родину. 15 лютого в актовій залі Бахмутської ЗОШ І-ІІІ ступенів №24 з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів зібралися учні 5-11-х класів на єдиний урок мужності, присвячений воїнам-інтернаціоналістам, які загинули в афганській війні. Учні переглянули відео «Лист з Афганістану», почули страшні цифри цієї війни, прослухали пісню «Журавлі» у виконанні учениці 11-Б класу Анни Долгих. Пам’ять загиблих учасники заходу вшанували хвилиною мовчання.

Схилимо ж голови перед світлою пам’яттю тих, хто віддав своє життя, увійшовши у безсмертя.

Минають дні, ідуть роки,
Життя листки перегортає,
А біль Афгану ‒ на віки
В душі чомусь не замовкає.

15 лютого в актовій залі Бахмутської ЗОШ І-ІІІ ступенів №24 з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів зібралися учні 5-11-х класів на єдиний урок мужності, присвячений воїнам-інтернаціоналістам, які загинули в афганській війні. 15 лютого в актовій залі Бахмутської ЗОШ І-ІІІ ступенів №24 з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів зібралися учні 5-11-х класів на єдиний урок мужності, присвячений воїнам-інтернаціоналістам, які загинули в афганській війні. 15 лютого в актовій залі Бахмутської ЗОШ І-ІІІ ступенів №24 з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів зібралися учні 5-11-х класів на єдиний урок мужності, присвячений воїнам-інтернаціоналістам, які загинули в афганській війні.

Останні статті на сайті