Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 117 гостей.

ExportUA

Реєстрацію на ЗНО-2017 розпочато!

Переглядів: 3035
09.02.2017 - 13:09

З 6 лютого 2017 року особи, які хочуть взяти участь у зовнішньому незалежному оцінюванні, зможуть здійснити реєстрацію на ЗНО. Для цього необхідно сформувати та роздрукувати реєстраційну картку, що є одним з обов’язкових документів для здійснення реєстрації, за допомогою сервісу «Зареєструватися», розміщеному на офіційному сайті Українського центру (testportal.gov.ua). Це можна зробити самостійно або звернутися до одного з пунктів реєстрації (школи №№5, 10, 12, 18, 24, НВК №11 м. Бахмут). Випускники поточного року будуть зареєстровані за місцем їх навчання.

Випускники поточного року, заповнюючи реєстраційну картку, мають вказати назви навчальних предметів, із яких їм буде зараховано результати ЗНО як оцінки за державну підсумкову атестацію (ДПА). Перший обов'язковий предмет – українська мова. Другим обов’язковим предметом учасник може обрати або математику, або історію України. Третій – із запропонованого переліку предметів, з яких буде проводитися тестування 2017 року (математика, історія України, іспанська, французька, німецька, російська, англійська мови, біологія, географія, фізика, хімія). Для зарахування оцінок ДПА можна обрати й математику, й історію України та пройти ЗНО з цих предметів. Вибір предметів залежить від самого учасника та його планів щодо подальшого навчання.
Щоб бути зареєстрованим для участі в ЗНО, випускники поточного року, які проживають на неконтрольованих територіях, мають обрати загальноосвітній навчальний заклад, де бажають здобути повну загальну середню освіту на території, що контролюється українською владою або звернутись до Управління освіти Бахмутської міської ради.
Детальну інформацію про порядок реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання буде подано на офіційному сайті Управління освіти в розділі «ЗНО», на сайті Донецького регіонального центру якості освіти (test.dn.ua), Українського центру оцінювання якості освіти (testportal.gov.ua) та на сторінках Центру в соціальних мережах ВКонтакте/uceqa, Facebook/zno.ukr.center.
31 січня 2017 року завершилась реєстрація осіб для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні. З 245 випускників м. Бахмут зареєструвались на пробне тестування з української мови і літератури, яке відбудеться 1 квітня 153 учні (62%), з англійської, німецької, іспанської, французької, російської мов, біології, географії, історії України, математики, фізики, хімії, яке відбудеться 8 квітня – 133 учні (54%).

УСПІХУ ДОСЯГАЄ ТОЙ, ХТО РЕЄСТРУЄТЬСЯ ВЧАСНО ТА БЕЗ ПОМИЛОК!