Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 111 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Учениця Бахмутської школи №10 – лауреат ІІІ (обласного) етапу ХVІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості

Переглядів: 1729
07.02.2017 - 07:25

4 лютого 2017 року двері Краматорської української гімназії Управління освіти Краматорської міської ради гостинно відчинилися для учасників фінального етапу Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка та переможців і лауреатів ІІІ (обласного) етапу ХVІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості під гаслом «Обʼєднаймося ж, брати мої!».

Під час урочистої частини ведучі щиро привітали гостей заходу. До присутніх у святковій залі звернулася Надія Оксенчук, директор департаменту освіти Донецької облдержадміністрації, наголосивши на важливості участі молоді в цьому престижному конкурсі, що є консолідуючим для українського народу у важкі часи сьогодення. Слова підтримки і творчого натхнення лунали від завідувача сектору розвитку мислення, спілкування та співробітництва «Інституту модернізації змісту освіти» при Міністерстві освіти і науки України Артема Германа. Висловивши надію на досягнення високих результатів, школярів, студентів та їхніх наставників також привітав в. о. ректора Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, кандидат філологічних наук Остап Бодик.
Юні словолюбці отримали дипломи та книжки. Серед них мала честь бути учениця 10 класу Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №10 Валерія Лященко зі своїм учителем-наставником Оленою Гордієнко. Учениця отримала диплом лауреата ІІІ (обласного) етапу ХVІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвяченого Шевченківським дням, у номінації «Література». Валерія представила на розгляд компетентного журі збірку поезій «Вітчизна – це не хтось і десь. Я – теж Вітчизна», у якій осмислила питання своєї причетності до долі рідного краю, до долі свого народу, яке завжди турбувало молоде покоління. Особливо актуально воно стоїть сьогодні, у добу реформ і творчого піднесення нації.
Щиро вітаємо Валерію з високими досягненнями та бажаємо подальших успіхів.

Останні статті на сайті