Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 94 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Спортивний актив м. Бахмута долучився до флешмобу «22 pushup challenge»

Переглядів: 2080
31.01.2017 - 14:19

30 січня спортивна громадськість м. Бахмута приєдналася до всесвітньо відомого флешмобу «22 pushup challenge». Ідея цієї акції прийшла із США. Американські психологи помітили, що через 8 років після того, як закінчується війна, у середньому 22 військових щоденно закінчували життя самогубством. І для того, щоб бійці відчували свою потребу в суспільстві, започаткували однойменний флешмоб.

Головне його завдання – віджатися від підлоги 22 рази і передати естафету іншим. У рамках флешмобу «22 pushup challenge» спортивна громадськість м. Бахмута під керівництвом Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради, прийняла естафету від управління молоді і спорту Дніпропетровської облдержадміністрації та спортсменів Дніпропетровщини.
У Бахмуті в легкоатлетичному манежі стадіону «Металург» зібралися учні та тренери Донецького вищого училища олімпійського резерву імені Сергія Бубки, вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста та звичайні любителі спорту – усього близько 300 учасників, яких очолив начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик. «Цією акцією ми висловлюємо підтримку тим українським військовим, які повернулися із зони бойових дій, та запевняємо їх, що суспільство разом з ними. Також ми раді власним прикладом черговий раз продемонструвати переваги фізичної активності та здорового способу життя», - зазначив Володимир Мицик.
Спортивний актив Донецької області передає свою естафету зі Сходу України на Захід – управлінню фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації.

Спортивний актив м. Бахмута долучився до флешмобу «22 pushup challenge»Спортивний актив м. Бахмута долучився до флешмобу «22 pushup challenge»

Останні статті на сайті