Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 117 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Зірки «Галактики»

Переглядів: 2777
31.01.2017 - 07:43

2017 рік для БАХМУТСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ КУЛЬТУРИ ТА ДОЗВІЛЛЯ ІМЕНІ ЄВГЕНА МАРТИНОВА розпочався з приємної події. 27 січня 2017 року відсвяткував свій 45-річний ювілей Народний цирковий колектив «Галактика», яким усі ці роки керує Валентина Третьякова.

І на ювілейній виставі її вихованці із задоволенням продемонстрували перед глядачами свою майстерність: жонглери, повітряні гімнасти, акробати, еквілібристи, партнерська акробатика. Усе це не залишило байдужим нікого з присутніх на святі.
На ювілей завітали випускники колективу, професійні артисти цирку яких зустрічають оплесками цінителі циркового мистецтва Польщі, Германії, Тайваню, Таїланду, Франції, Данії, Швейцарії, Італії, Китаю, Туреччині та Великобританії. Завітали на ювілей з привітаннями та подарунками почесні гості – засновник благодійного фонду «ДАР» Дмитро Рева, директор концертно-розважального центру «Победа» Вікторія Лещинер, депутати міської ради, представники ПАТ «Машинобудівний завод «Вістек». Свої подарунки та привітання колектив «Галактики» одержав від начальника Управління культури Бахмутської міської ради Марини Максименко та директора БАХМУТСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ КУЛЬТУРИ ТА ДОЗВІЛЛЯ ІМЕНІ ЄВГЕНА МАРТИНОВА Наталії Бітюкової.
Це свято радості, світла, добра, позитивних емоцій, яке було підготовлене спільно зі студією молодіжної творчості «Браво» (Кер. Д. Бронь), надовго залишиться в пам’яті усіх, хто завітав у цей день на день народження «Галактики».

Зірки «Галактики»Зірки «Галактики»Зірки «Галактики»Зірки «Галактики»Зірки «Галактики»Зірки «Галактики»Зірки «Галактики»Зірки «Галактики»Зірки «Галактики»Зірки «Галактики»Зірки «Галактики»Зірки «Галактики»Зірки «Галактики»Зірки «Галактики»

Останні статті на сайті