Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 110 гостей.

Донецька обласна рада

Єдина і неподільна Україна

Переглядів: 3033
20.01.2017 - 13:42

Під таким гаслом у Бахмутській школі №2 відбулися заходи, які пройшли під знаком єднання українського народу. День 22 січня 1919 року увійшов до національного календаря як велике державне свято – День Соборності України. Боротьба українського народу за соборність своїх земель – одна з важливих сторінок нашого минулого. Слово «соборність» включає в себе єдність і згуртованість.

З метою формування національної свідомості школярів, виховання у них почуття патріотизму в школі організовано та проведено ряд заходів: виховні години, інформаційні хвилинки «Соборність України. Естафета поколінь: від діда-прадіда», бесіди, тематичні уроки, присвячені політичним та історичним подіям в утворенні і зміцненні української державності, історії та діяльності Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Особливо слід відмітити відкриті виховні години в 2-3 класах (Тягній І.В., Воловик І.О., Войшнаровіч О.О.), в 4-х класах (Беленець І.О., Шевченко Т.В.) та у 7 класі (Шитікова С.В.). У шкільній бібліотеці оформлено книжкову виставку «Україна суверенна: від витоків до сьогодення».
Відзначаючи День Соборності України, ми повинні ще і ще раз врахувати уроки минулого, що переконливо засвідчують необхідність єдності, відмови від внутрішніх конфліктів задля забезпечення територіальної, економічної, політичної та духовної цілісності України.

Єдина і неподільна УкраїнаЄдина і неподільна УкраїнаЄдина і неподільна Україна