Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 274 гостя.

Школа мистецтв м.Артемівська

Життя – це дар, цінуй його

Переглядів: 2652
11.01.2017 - 13:12

10 січня у Бахмутському НВК №11 пройшов просвітницький захід «Психологічна підтримка населення. Попередження гендерно-обумовленого насилля» для класних керівників, який провела психолог Чеської гуманітарної організації «Людина в біді».

Зміст та напрямок роботи полягав в ознайомленні учасників тренінгу з проблемою суїцидів в Україні на сучасному етапі, надання першої психологічної допомоги підліткам, ознайомлення з найбільш вразливою категорією людей, причинами самогубств та шляхами попередження скоєння суїцидів неповнолітніми. Також психолог ознайомила педагогів із позитивними способами подолання стресових станів та сучасними техніками стабілізації. Вона наголосила, що кожен педагог повинен любити себе і життя та навчити цьому своїх вихованців. Пані Інна надала інформацію про активну психосоціальну допомогу організації та безкоштовні послуги, які надаються цілодобово та анонімно дітям та дорослим, які знаходяться у кризових ситуаціях.
Дякуємо гуманітарній організації «Людина в біді» за отриманий досвід, який допоможе більш ефективно взаємодіяти з учнями та впливати на формування позитивного відношення до усіх аспектів життя.

Життя – це дар, цінуй йогоЖиття – це дар, цінуй його