Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 110 гостей.

Верховна рада України

Бахмутські діти відвідали обласний новорічний захід у м. Дружківці

Переглядів: 2590
29.12.2016 - 08:31

Новий рік — саме святкове, барвисте, зачаровующе, довгоочікуване і незабутнє свято. На це свято чекають усі, особливо  діти.   27 грудня Управлінням молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради було організовано поїздку дітей , які потребують соціальної уваги та підтримки на обласний новорічний  захід  у м. Дружківку.

Зі святом дітей привітали заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Сергійович Стокоз та Дружківський міський голова Валерій Сергійович Гнатенко. На льодовій арені «Альтаїр» відбулась новорічна  театралізована вистава,  від якої  діти отримали незабуваючі враження, а по закінченню вистави отримали солодкі новорічні подарунки від голови Донецької обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Павла Івановича Жебрівського.

 

27 грудня Управлінням молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради було організовано поїздку дітей , які потребують соціальної уваги та підтримки на обласний новорічний  захід  у м. Дружківку. 27 грудня Управлінням молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради було організовано поїздку дітей , які потребують соціальної уваги та підтримки на обласний новорічний  захід  у м. Дружківку. 27 грудня Управлінням молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради було організовано поїздку дітей , які потребують соціальної уваги та підтримки на обласний новорічний  захід  у м. Дружківку.

Останні статті на сайті