Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 116 гостей.

ExportUA

Немає меж для вдосконалення

Переглядів: 2963
29.12.2016 - 07:24

Святкування Нового року в українців поєднує в собі найрадісніші почуття миру, любові і взаєморозуміння. Це свято завжди асоціюється з новими починаннями, безліччю подарунків, здійсненням заповітних бажань у новому році.

24 грудня Благодійний фонд «ДАР» організував і провів новорічний захід для учнів та вихованців навчальних закладів м. Часів Яру у Будинку культури Часовоярського вогнетривкого комбінату.

Творчі колективи міста підготували концертну програму. Привітання пролунали від засновника благодійного фонду «ДАР» та мецената Дмитра Реви, а також від представників ПАТ «Часовоярський вогнетривкий комбінат». Благодійним фондом «ДАР» були відмічені перемоги учнів навчальних закладів у різних категоріях: за інтелектуальні досягнення, творчі успіхи та високі результати у спорті. Наші «інтелектуали» знов і знов демонструють невичерпне прагнення до розвитку, збагачення знань з різних дисциплін. Серед них призери МАН і олімпіад, учасники науково-практичних конференцій та форумів. Спортивні досягнення учнів надихають на наполегливу працю над собою, встановлення високих рекордів у різних видах спорту. Творчі здібності дітей розкриваються у виставах та концертах, фестивалях і святах.

2016 рік був дуже напружений, але цікавий. Перед педагогами поставлена пріоритетна задача – створення умов для розвитку та самореалізації кожної особистості як громадянина України, формування покоління, здатного навчатися впродовж життя, створювати й розвивати цінності громадянського суспільства. А це можливо лише за підтримки кожного учня не лише педагогами, а й громадськістю.

Не час зупинятися. Треба рухатись вперед до нових досягнень, тому що немає меж для вдосконалення!

24 грудня Благодійний фонд «ДАР» організував і провів новорічний захід для учнів та вихованців навчальних закладів м. Часів Яру у Будинку культури Часовоярського вогнетривкого комбінату.24 грудня Благодійний фонд «ДАР» організував і провів новорічний захід для учнів та вихованців навчальних закладів м. Часів Яру у Будинку культури Часовоярського вогнетривкого комбінату.24 грудня Благодійний фонд «ДАР» організував і провів новорічний захід для учнів та вихованців навчальних закладів м. Часів Яру у Будинку культури Часовоярського вогнетривкого комбінату.24 грудня Благодійний фонд «ДАР» організував і провів новорічний захід для учнів та вихованців навчальних закладів м. Часів Яру у Будинку культури Часовоярського вогнетривкого комбінату.