Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 59 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Педагоги міста Бахмута – переможці та призери обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2017»!

Переглядів: 2154
21.12.2016 - 12:30

Закінчився ІІ (обласний) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2017» для номінацій «Початкова освіта», «Музичне мистецтво», «Біологія», «Інформатика». У кожній номінації було визначено переможців та лауреатів.

За результатами конкурсу у номінації «Початкова освіта» переможцем стала Ірина Помазан – учитель початкових класів Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 з профільним навчанням.

У номінації «Музичне мистецтво» учитель музики Бахмутського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №11 – багатопрофільний ліцей» Світлана Квасникова посіла ІІІ місце.

Учитель Ірина Помазан буде представляти сферу освіти Бахмутської міської ради, власний досвід з теми «Сучасна Школа успіху за ідеями В.Сухомлинського як засіб формування творчих здібностей молодшого школяра» на заключному етапі Всеукраїнського конкурсу в місті Тернополі.

Закінчився ІІ (обласний) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2017» для номінацій «Початкова освіта», «Музичне мистецтво», «Біологія», «Інформатика».