Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 73 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Чемпіонат Донецької області з легкої атлетики серед команд ДЮСШ

Переглядів: 2371
20.12.2016 - 15:12

16-17 грудня в манежі стадіону «Металург» Бахмута відбувся чемпіонат Донецької області з легкої атлетики серед команд ДЮСШ – юнаків та дівчат 1998 року народження та молодше.

У змаганнях взяли участь 180 спортсменів з десяти команд Донецької області і однієї команди Луганщини: Донецьке вище училище олімпійського резерву ім. С.Бубки, КДЮСШ № 2 м. Сєвєродонецька, ДЮСШ «Колос» Костянтинівського району, ДЮСШ «Колос» Слов’янського району, ОКДЮСШ ДОО ВФСТ «Колос», ДЮСШ м. Торецька, ДЮСШ м. Вугледару, КДЮСШ № 1 Бахмутської міської ради, ДЮСШ м. Костянтинівки, КЗ ДЮСШ м. Слов’янська, ДЮКФП-2 м. Краматорська.

У командному заліку трійку призерів склали:

  • 1 місце – КДЮСШ № 1 Бахмутської міської ради – 256 очок;
  • 2 місце – ДЮСШ м. Костянтинівки – 165 очок;
  • 3 місце – ДЮСШ м. Вугледару – 127 очок.

Чемпіони та призери змагань були нагороджені медалями та грамотами. Призери в командному заліку отримали кубки від управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації.

Витаємо наших переможців та бажаємо нових перемог!

16-17 грудня в манежі стадіону «Металург» Бахмута відбувся чемпіонат Донецької області з легкої атлетики серед команд ДЮСШ – юнаків та дівчат 1998 року народження та молодше.16-17 грудня в манежі стадіону «Металург» Бахмута відбувся чемпіонат Донецької області з легкої атлетики серед команд ДЮСШ – юнаків та дівчат 1998 року народження та молодше.16-17 грудня в манежі стадіону «Металург» Бахмута відбувся чемпіонат Донецької області з легкої атлетики серед команд ДЮСШ – юнаків та дівчат 1998 року народження та молодше.16-17 грудня в манежі стадіону «Металург» Бахмута відбувся чемпіонат Донецької області з легкої атлетики серед команд ДЮСШ – юнаків та дівчат 1998 року народження та молодше.16-17 грудня в манежі стадіону «Металург» Бахмута відбувся чемпіонат Донецької області з легкої атлетики серед команд ДЮСШ – юнаків та дівчат 1998 року народження та молодше.16-17 грудня в манежі стадіону «Металург» Бахмута відбувся чемпіонат Донецької області з легкої атлетики серед команд ДЮСШ – юнаків та дівчат 1998 року народження та молодше.16-17 грудня в манежі стадіону «Металург» Бахмута відбувся чемпіонат Донецької області з легкої атлетики серед команд ДЮСШ – юнаків та дівчат 1998 року народження та молодше.16-17 грудня в манежі стадіону «Металург» Бахмута відбувся чемпіонат Донецької області з легкої атлетики серед команд ДЮСШ – юнаків та дівчат 1998 року народження та молодше.16-17 грудня в манежі стадіону «Металург» Бахмута відбувся чемпіонат Донецької області з легкої атлетики серед команд ДЮСШ – юнаків та дівчат 1998 року народження та молодше.