Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 102 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Із «Квитком до успіху» на зустріч шукачам роботи!

Переглядів: 2929
16.12.2016 - 14:12

16 грудня 2016 року в рамках соціального проекту «Квиток до успіху» на автобусному вокзалі м. Бахмут Артемівським міським центром зайнятості проведено Ярмарок вакансій та послуг служби зайнятості, яким привернуто увагу суспільства, зокрема громадян, які користуються послугами перевізників та є потенційно зацікавленою аудиторією щодо використання послуг та ресурсів служби зайнятості, до актуальних вакансій, що мають роботодавці регіону в умовах сучасного ринку праці.

Протягом 2 годин, які тривав захід, близько 200 осіб отримали консультацію фахівців служби зайнятості, 10 із яких виявили зацікавленість щодо презентованих вакансій, а отже «Квиток до успіху» потрапив до рук свого господаря.

Відкрила Ярмарок вакансій директор Артемівського міського центру зайнятості Ірина Лещенко, яка привітала мешканців та гостей міста та презентувала присутнім нові форми та стандарти роботи служби зайнятості, в тому числі дистанційні онлайн-співбесіди між шукачами роботи та роботодавцями, канал відеохостингу Youtube Донецького обласного центру зайнятості, інноваційні заходи, до яких відноситься і проведений захід та багато іншого. Ірина Лещенко також звернула увагу відвідувачів на безповоротність розпочатих в Службі зайнятості реформ та структурних змін, які спрямовані на підвищення ефективності надання соціальних послуг клієнтам Служби.

На ярмарку вакансій були представлені вакансії таких підприємств як ПрАТ «ВІСТЕК», ТОВ «БАХМУТ-ХЛІБ», ТОВ НВП «ЕS ПОЛІМЕР», ТОВ «Артемівський електротехнічний завод» ТОВ «БАХМУТ-ЕНЕРГІЯ», Бахмутський психоневрологічний інтернат та інших соціально відповідальних роботодавців.

Не дивлячись на те, що автовокзал вперше став місцем зустрічі роботодавців та шукачів роботи, результат виправдав очікування, а відповідно зусилля служби зайнятості вкотре досягли поставленої мети.

16 грудня 2016 року в рамках соціального проекту «Квиток до успіху» на автобусному вокзалі м. Бахмут Артемівським міським центром зайнятості проведено Ярмарок вакансій та послуг служби зайнятості16 грудня 2016 року в рамках соціального проекту «Квиток до успіху» на автобусному вокзалі м. Бахмут Артемівським міським центром зайнятості проведено Ярмарок вакансій та послуг служби зайнятості16 грудня 2016 року в рамках соціального проекту «Квиток до успіху» на автобусному вокзалі м. Бахмут Артемівським міським центром зайнятості проведено Ярмарок вакансій та послуг служби зайнятості16 грудня 2016 року в рамках соціального проекту «Квиток до успіху» на автобусному вокзалі м. Бахмут Артемівським міським центром зайнятості проведено Ярмарок вакансій та послуг служби зайнятості16 грудня 2016 року в рамках соціального проекту «Квиток до успіху» на автобусному вокзалі м. Бахмут Артемівським міським центром зайнятості проведено Ярмарок вакансій та послуг служби зайнятості16 грудня 2016 року в рамках соціального проекту «Квиток до успіху» на автобусному вокзалі м. Бахмут Артемівським міським центром зайнятості проведено Ярмарок вакансій та послуг служби зайнятості