Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 120 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Всеукраїнський тиждень права в Артемівському педагогічному училищі

Переглядів: 3037
13.12.2016 - 08:36

З метою популяризації правових знань, прищеплення поваги до прав людини, виховання і підготовки студентів до життя і діяльності в правовому суспільстві з 5 до 9 грудня в Артемівському педагогічному училищі пройшов Всеукраїнський тиждень права.

В вестибюлі училища була організована виставка інформаційних листівок за матеріалами Конвенції прав дитини, Загальної декларації прав людини, Конституції України. 6 грудня практичним психологом училища Щербаковой Г.В. зі студентами перших курсів було проведено семінар-тренінг «Життя - це надбання – оберігай його» та лекція –  презентація з теми «Попередження насильства у сім’ї».

7 грудня, з нагоди Всеукраїнського референдуму, був організований та проведений студентський форум «Історія державності України». 8 грудня організована та проведена інтерактивна година спілкування «Історія прав людини» з використанням відеоматеріалів до теми. Студентам було запропоновано відеоопитування  «Що таке права людини?», також був проведений  правовий відеолекторій сумісно з начальником відділу Бахмутського бюро правової допомоги  Краматорського МУ з надання  БВПД  Балатюк О.Л. «Молодь проти насильства», присвячений проблемі сімейного насилля. Оксана Леонідівна ознайомила першокурсників з визначенням та змістом сімейного насилля, розповіла про  роботу державних та громадських організацій міста Бахмут з попередження та захисту населення від насильства в сім'ї.  9 грудня  студенти училища взяли  участь у міському круглому столі на тему «Загальна декларація прав людини, сучасні проблеми реалізації». Студенти дошкільного відділення Рябова Ю., Бумар О. виступили з доповідями про порушення прав людини у світі та безпосередньо в Україні.

З метою популяризації правових знань, прищеплення поваги до прав людини, виховання і підготовки студентів до життя і діяльності в правовому суспільстві з 5 до 9 грудня в Артемівському педагогічному училищі пройшов Всеукраїнський тиждень права. З метою популяризації правових знань, прищеплення поваги до прав людини, виховання і підготовки студентів до життя і діяльності в правовому суспільстві з 5 до 9 грудня в Артемівському педагогічному училищі пройшов Всеукраїнський тиждень права. З метою популяризації правових знань, прищеплення поваги до прав людини, виховання і підготовки студентів до життя і діяльності в правовому суспільстві з 5 до 9 грудня в Артемівському педагогічному училищі пройшов Всеукраїнський тиждень права. З метою популяризації правових знань, прищеплення поваги до прав людини, виховання і підготовки студентів до життя і діяльності в правовому суспільстві з 5 до 9 грудня в Артемівському педагогічному училищі пройшов Всеукраїнський тиждень права.

Останні статті на сайті