Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 126 гостей.

ExportUA

Акція «Щире серце» у Соледарській школі №14

Переглядів: 2323
05.12.2016 - 08:19

До Міжнародного Дня інвалідів у Соледарській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів №14 пройшли заходи, які не залишили байдужими його учасників.

Інваліди – це не просто категорія людей. Це окремі життя. Окремі трагедії. Окремі людські надії на те, що все буде добре. На щастя, поряд з ними є ті, хто хоче допомогти. І хто допомагає. З 1 по 2 грудня у школі пройшла акція «Щире серце», під час якої учні готували поробки, малювали малюнки, а батьки та вчителі придбали для дітей-інвалідів, які вчаться у школі, канцелярське приладдя, іграшки, цукерки. Ці подарунки були передані Артему, Дар'ї, Кароліні та Кирилу.

Педагог-організатор Ольга Борисова провела з учнями 5-7 класів бесіду на тему «Діти з особливими освітніми потребами», діти переглянули презентаційний матеріал «Чемпіони параолімпійських змагань». Класні керівники провели виховні години «Будемо милосердними» для учнів 1-4 класів і «Всі ми різні, але всі ми рівні» для учнів 5-9 класів, подивилися фільм «Сегодня я пойду домой один».

Після проведених заходів вчителі сподіваються, що учні не тільки 3 грудня, а й протягом цілого року не забуватимуть про те, що поруч з нами живуть інваліди і вони потребують особливої допомоги і уваги.

Акція «Щире серце» у Соледарській школі №14Акція «Щире серце» у Соледарській школі №14Акція «Щире серце» у Соледарській школі №14Акція «Щире серце» у Соледарській школі №14

Останні статті на сайті