Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 160 гостей.

Донецька обласна рада

Проведено інформаційний захід в рамках відзначення Всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом

Переглядів: 2331
02.12.2016 - 14:00

2 грудня  2016 року в рамках відзначення Всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом  провідним спеціалістом Бахмутського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, Іриною Ярош,  на базі Бахмутської установи виконання покарань № 6 було проведено інформаційний захід для неповнолітніх, які знаходяться під слідством.

В цей день у всьому світі проводяться заходи спрямовані на те, щоб донести до молоді всю глибинність проблеми під назвою СНІД.  

З підлітками поговорили про те, якими шляхами передається ВІЛ, механізм проникнення ВІЛ-інфекції в організм людини. Хлопці представили декілька малюнків,  спрямованих на профілактику ВІЛ/СНІДу. На при кінці бесіди з неповнолітніми правопорушниками була проведена вікторина, в якій вони прийняли найбільш активну участь, відповідаючи на запитання стосовно цієї страшної хвороби.

СНІД – небезпечне і підступне захворювання. Гасло "Бережи своє життя і своє майбутнє!" має стати реальністю і нормою життя для кожної людини.

2 грудня  2016 року в рамках відзначення Всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом на базі Бахмутської установи виконання покарань №6 було проведено інформаційний захід для неповнолітніх, які знаходяться під слідством. 2 грудня  2016 року в рамках відзначення Всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом на базі Бахмутської установи виконання покарань №6 було проведено інформаційний захід для неповнолітніх, які знаходяться під слідством.