Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 92 гостя.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Пройшли заходи, присвячені Міжнародному дню солідарності з людьми, які живуть з ВІЛ/СНІДом

Переглядів: 2693
01.12.2016 - 14:38

Проблема СНІДу для всього людства продовжує залишатись дуже актуальною. Кількість жертв цієї недуги щорічно збільшується. Вчені світу визначають СНІД як головну кризу здоров’я, як всесвітню епідемію, що становить загрозу розвитку і виживанню кожної нації.  

До Всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом, який відмічається 1 грудня,  Управлінням молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради були проведені заходи, присвячені Міжнародному дню солідарності з людьми, які живуть з ВІЛ/СНІДом.

Так, 01 грудня 2016 року в міському народному домі   пройшов міський захід, присвячений Дню солідарності з людьми, які живуть з ВІЛ/СНІДом «СТОП СНІД!». На заході були присутні делегації студентів з всіх навчальних закладів міста І – ІV рівня акредитації, учні Артемівського центру професійно-технічної освіти та учні старших класів ЗОШ № 24. Молодь міста мала змогу переглянути соціальні ролики та ще раз пригадати, як не треба себе поводити, щоб не стати жертвою цього  захворювання. Також на заході були підведені підсумки міського  конкурсу інформаційних буклетів, в якому прийняли участь 9 навчальних закладів міста. Метою конкурсу було розповсюдження інформації щодо   небезпеки  ВІЛ/СНІДу, сприяння зниженню ризику інфікування ВІЛ, формування толерантного ставлення до людей з ВІЛ, пропаганди здорового способу життя та побудови між статевих відносин,  запобігання можливих захворювань серед молоді. Роботи розглядалися  за такими критеріями, як розкриття теми; оригінальність; якість зображення; насиченість інформацією; культура оформлення. Переможці були нагороджені грамотами Управління та пам’ятними подарунками. Почесне І місце зайняло Артемівське педагогічне училище, ІІ місце – Навчально-науковий професійно-педагогічний інститут Української інженерно-педагогічної академії, ІІІ місце – Донецьке вище училище олімпійського резерву ім. С.Бубки.

Також до Всесвітнього Дня боротьби з ВІЛ/СНІДом    на прощі Свободи 1 грудня з 11-00 проходила молодіжна акція «СНІД СТОП!», в рамках якої студенти Артемівського медичного училища розповіли про небезпеку цього захворювання та розповсюджували серед перехожих інформаційні буклети та засоби контрацепції.

01 грудня 2016 року в міському народному домі   пройшов міський захід, присвячений Дню солідарності з людьми, які живуть з ВІЛ/СНІДом «СТОП СНІД!».