Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 135 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Акція «16 днів без насильства» в Артемівському медичному училищі

Переглядів: 1795
01.12.2016 - 11:58

В межах щорічної  акції «16 днів без насильства», яка   розпочалась 25 листопада і триватиме до 10 грудня, в Артемівському медичному училищі 29 листопада 2016 року пройшов тренінг щодо попередження гендерно-обумовленого насильства, який провела психолог Чеської гуманітарної організації “Людина в біді” - Інна Доля.

Основна мета тренінгу  -  привернути увагу громадськості до актуальної для українського суспільства проблеми подолання насильства в різних його проявах. Адже головний захист людини - правова обізнаність.У тренінгу взяли участь студенти та викладачі навчального закладу. В рамках просвіти студентам було роздано буклети від мобільної бригади №22 Української фундації громадського здоров'я, що працює в м. Бахмут та Бахмутському районі, проведено низку тренінгових вправ, що сприятимуть успішному розв’язанню питання протидії насильству в усіх його проявах.

В межах щорічної  акції «16 днів без насильства», яка   розпочалась 25 листопада і триватиме до 10 грудня, в Артемівському медичному училищі 29 листопада 2016 року пройшов тренінг щодо попередження гендерно-обумовленого насильства.В межах щорічної  акції «16 днів без насильства», яка   розпочалась 25 листопада і триватиме до 10 грудня, в Артемівському медичному училищі 29 листопада 2016 року пройшов тренінг щодо попередження гендерно-обумовленого насильства.

Останні статті на сайті