Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 81 гість.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Здоровим бути модно!

Переглядів: 2566
30.11.2016 - 14:52

Під таким девізом проходить місячник превентивного виховання та здорового способу життя, оголошений Управлінням освіти Бахмутської міської ради, у Бахмутській школі І-ІІ ступенів №2.

Місячник, насичений цікавими та пізнавальними заходами, проводився з метою узагальнення та поглиблення знань учнів про здоров’я, формування бажання вести здоровий спосіб життя, виховування почуття відповідальності за збереження свого здоров’я.
Класні керівники провели виховні години, бесіди з учнями з питань збереження здоров’я та профілактики шкідливих звичок. Шкільний психолог Євгенія Квятковська підготувала анкетування для учнів різних вікових категорій на теми: «Профілактика негативних проявів», «Я обираю здоровий спосіб життя». Дуже захопливим заходом для дітей молодшої школи було проведення на перервах веселої зарядки під керівництвом учнів, які очолюють Міністерство здоров’я та спорту школи. Таку веселу перерву діти проводять і протягом року.
Учні 1-4, 5-9 класів узяли участь у шкільному конкурсі малюнків, плакатів та фотографій «Корисні продукти харчування та їх вплив на організм людини», «Я обираю здоров’я!» На уроках фізичної культури проводилися змагання, спортивні ігри під девізом: «Спорт – це модно!».
Члени агітбригади «ШАНС» підготували та провели для учнів початкових та середніх класів театралізований виступ на тему «Молодь обирає здоровий спосіб життя!», а на рівні міста за цей виступ агітбригада отримала диплом І ступеня серед шкіл І-ІІ ступенів.
Школярі із задоволенням беруть участь у таких заходах, виявляють свої здібності, активну життєву позицію, бажання бути модною, сучасною, всебічно розвиненою людиною.

Здоровим бути модно!Здоровим бути модно!Здоровим бути модно!