Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 98 гостей.

Донецька обласна рада

Запали свічку пам’яті

Переглядів: 1702
29.11.2016 - 12:12

У Бахмутській школі №12 пройшли заходи щодо вшанування пам’яті жертв Голодоморів.

У класних колективах були проведені виховні заходи, години спілкування, інформаційні хвилини щодо вшанування померлих від страшного голоду, який визнали геноцидом української нації. У бібліотеці працювала виставка літератури та матеріалів про Голодомор. В актовій залі проведено загальношкільний захід-реквієм «Україна пам’ятає, світ визнає!», на якому учні слухали про Голодомор, переглянули відеоматеріали про страшні часи України, хвилиною мовчання вшанували загиблих, запалили свічку для світлої пам’яті за душі убієнних голодом та політичними репресіями. Нагадали дітям про те, щоб 26 листопада о 16.00 на підвіконні у своїх домівках запалили свічки пам’яті.

Наш найсвятіший обов’язок сьогодні – зберегти пам’ять про всіх, хто не дожив, не долюбив, пам’ять про живих і ненароджених. Ніхто не має права про це забути.

У Бахмутській школі №12 пройшли заходи щодо вшанування пам’яті жертв Голодоморів.У Бахмутській школі №12 пройшли заходи щодо вшанування пам’яті жертв Голодоморів.У Бахмутській школі №12 пройшли заходи щодо вшанування пам’яті жертв Голодоморів.

Останні статті на сайті