Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 70 гостей.

Презедент України

Гідні нащадки славетних козаків

Переглядів: 2743
28.11.2016 - 11:25

Третій рік в Україні відзначається День гідності та свободи. У дошкільному закладі №40 «Посмішка» на честь свята було організовано показовий виступ вихованців спортивно-патріотичного гуртка «Хорт» під керівництвом інструктора з фізичної культури Вікторії Костіної «Як козаки гарбузи збирали».

Глядачі із захопленням спостерігали за вправами маленьких козачат із булавами та гарбузами, які вони привезли на сцену у справжньому дерев’яному візку. Національні українські костюми та весела жартівлива народна музика додали колориту цьому яскравому дійству. А коли козачата змінили українські традиційні вишиванки на спеціальні сучасні костюми для занять (хортовки) та продемонстрували чітке та злагоджене виконання базових елементів хортингу – у маленьких глядачів з’явилося бажання приєднатися до вивчення історії виникнення та розвитку нового національного виду спорту.

Третій рік в Україні відзначається День гідності та свободи. У дошкільному закладі №40 «Посмішка» на честь свята було організовано показовий виступ вихованців спортивно-патріотичного гуртка «Хорт»Третій рік в Україні відзначається День гідності та свободи. У дошкільному закладі №40 «Посмішка» на честь свята було організовано показовий виступ вихованців спортивно-патріотичного гуртка «Хорт»Третій рік в Україні відзначається День гідності та свободи. У дошкільному закладі №40 «Посмішка» на честь свята було організовано показовий виступ вихованців спортивно-патріотичного гуртка «Хорт»

Останні статті на сайті