Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 72 гостя.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Участь школярів Бахмута у студентському Форумі

Переглядів: 2444
17.11.2016 - 14:51

14-15 листопада у Горлівському інституті іноземних мов у м. Бахмуті відбувся Форум для лідерів студентського самоврядування, організований за підтримки Агентства з міжнародного розвитку США (USAID), на який були запрошені лідери учнівського самоврядування Бахмутських шкіл №№5, 10, 11, 12 і 18. Від НВК №11 представниками були Єлизавета Портнова та Матвій Гулідов.

Мета форуму – підняття рівня активності серед молоді. У рамках заходу були проведені тренінги з лідерства, дебати, форум-театр. На тренінгах активна молодь змогла дізнатися багато цікавої та корисної інформації, обмінятися знаннями зі своїми новими друзями. Участь у тренінгу разом із учнями шкіл взяли студенти із міст Бахмут, Лиман, Попасна, Торецьк, Горлівка, Краматорськ, Львів, Харків. У учасників тренінгу була можливість розібратися для себе у важливих речах, наприклад, як правильно делегувати повноваження, аби не вигорати, та як планувати свій час, щоб усе встигати.
На тренінгу Оксани Писаревої, доцента Горлівського інституту іноземних мов, бізнес-тренера, за темою «Лідером стати, лідером-бути. Інструменти управління» учні навчилися такому прийому, як «10 хвилин міліонера» за Дональдом Трампом, для правильного планування свого часу, навчились правильно виділяти головні події дня, звернули увагу на те, як учні витрачають свій вільний час, і те, що «робить» їхній день.
Бізнес-тренер зорієнтувала присутніх на те, щоб вони не марнували вільний час на соціальні мережі, серіали, а кожного дня робили невеличкий крок до своєї мрії.

Участь школярів Бахмута у студентському ФоруміУчасть школярів Бахмута у студентському ФоруміУчасть школярів Бахмута у студентському ФоруміУчасть школярів Бахмута у студентському Форумі

Останні статті на сайті