Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 90 гостей.

ExportUA

Учні Бахмутської школи №18 ім. Дмитра Чернявського у Львові

Переглядів: 1533
15.11.2016 - 13:27

Захоплюючу поїздку до старовинного міста Львів здійснили учні Бахмутської школи №18 ім. Дмитра Чернявського.

Теплою, лагідною, погожою дниною зустріло юних екскурсантів найчарівніше місто України – Львів. Діти відвідали центральну площу, де милувалися величними церквами, костьолами, визначними пам'ятками архітектури. Не залишились байдужими школярі до таємниць містичних підземель. Особливе враження справили собор св. Юра та панорама міста з висоти пташиного польоту у парку «Високий Замок». Духовно, естетично збагатившись, учні мали змогу віддати шану видатним постатям України та Захисникам Батьківщини на Личаківському цвинтарі.
Ця подорож, яка відбулась завдяки плідній співпраці школи і міського Центру туризму краєзнавства та екскурсій, залишила у дітей незабутні враження, розширила знання про історію, культуру України, ствердила впевненість у щирості, відкритості та єдності нашого народу.

Учні Бахмутської школи №18 ім. Дмитра Чернявського у ЛьвовіУчні Бахмутської школи №18 ім. Дмитра Чернявського у ЛьвовіУчні Бахмутської школи №18 ім. Дмитра Чернявського у ЛьвовіУчні Бахмутської школи №18 ім. Дмитра Чернявського у ЛьвовіУчні Бахмутської школи №18 ім. Дмитра Чернявського у Львові