Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 113 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

День української писемності та мови у Соледарській школі №14

Переглядів: 2513
15.11.2016 - 12:56

У Соледарській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів №14 до Дня української писемності та мови учнями 6 класу були проведені інформаційні хвилинки, в яких доповідачі детально ознайомили учнів школи зі святом.

Шаповалов Матвій розповідав про історію виникнення свята. Калініна Вікторія ознайомила з Указом №1241/97 «Про День української писемності та мови». В Указі зазначено: «Установити в Україні День української писемності та мови, який відзначати щорічно 9 листопада в день вшанування пам'яті Преподобного Нестора-Літописця». А Сачко Аліна запропонувала взяти участь у шкільних заходах, які були заплановані на Тиждень української писемності та мови.
9 листопада 30 учнів 7-9 класів, вчителі, батьки та працівники школи взяли участь у написанні радіодиктанта національної єдності «Україна на зламі тисячоліть». Учитель української мови та літератури Людмила Соловйова провела цікавий конкурс на кращу стіннівку «Зберігаючи рідну мову, народ зберігає себе» серед учнів 5-8 класів. Переможцем у конкурсі став учень 8 класу Коробов Владислав.

День української писемності та мови у Соледарській школі №14День української писемності та мови у Соледарській школі №14День української писемності та мови у Соледарській школі №14