Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Донецька обласна державна адміністрація

Відкритий захід «Вивчаймо німецьку» у Соледарській школі №13

Переглядів: 1826
07.11.2016 - 12:46

З метою покращення якості іншомовної освіти та формування соціокультурної компетентності 4 листопада у Соледарській школі №13 було проведено виховній захід «Вивчаймо німецьку», в якому взяли участь учні 8 класів та представники української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

Захід було організовано вчителями німецької мови Мариною Вуйковою та Катериною Козловою.

У ході зустрічі учні ознайомилися з перевагами вивчення німецької мови, переліком професій нашого міста, які вимагають знання німецької, каталогом вищих навчальних закладів Німеччини. Крім того, діти мали змогу переглянути відеофільм «Будь в темі. Вчи німецьку!», підготовлений Інститутом Гете, та презентувати власні доповіді про культурологічні особливості Німеччини.

Майор Артем Беспаленко розповів про свій досвід навчання, проживання та роботи в Німеччині та Австрії, про труднощі, з якими йому довелося зіткнутися під час вивчення німецької мови та проживання у Відні, поділився власними враженнями та навів аргументи щодо необхідності знання німецької мови, спираючись на власний досвід. Наприкінці зустрічі її учасники мали можливість поспілкуватися німецькою.

Проведення заходу німецькою мовою сприяло формуванню в учнів життєвих компетентностей, потреби у вивченні іноземних мов та розширенню світогляду й сфери вживання німецької мови.

 

 

4 листопада у Соледарській школі №13 було проведено виховній захід «Вивчаймо німецьку»4 листопада у Соледарській школі №13 було проведено виховній захід «Вивчаймо німецьку»4 листопада у Соледарській школі №13 було проведено виховній захід «Вивчаймо німецьку»