Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 326 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Учні Часовоярської школи №15 – фіналісти конкурсу «Дотик природи»

Переглядів: 1831
07.11.2016 - 12:32

Учні Часовоярської школи №15 взяли участь у VІІ Всеукраїнському біологічномуй форумі учнівської та студентської молоді «Дотик природи», який проходив з 1 по 3 листопада 2016 року у м. Києві.

Масовий захід проводився Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді за підтримки Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Національного університету «Києво-Могилянська академія», Національного університету біоресурсів і природокористування України, Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна». Участь у заході взяли учні загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних і вищих навчальних закладів, які мають досвід дослідницько-експериментальної роботи в галузях природничих наук. Свої роботи представляли 121 учасник з різних куточків України.

Фіналістами конкурсу стали четверо учнів Часовоярської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №15 під керівництвом вчителя хімії та біології Тетяни Трубеко та вчителя фізики Рімми Морозової. Ними було представлено роботи у секціях «Екологія та проблеми довкілля», «Анатомія і фізіологія», «Психологія та охорона здоров’я». Дипломом фіналіста Національного етапу Всеукраїнського біологічного форуму учнівської та студентської молоді «Дотик природи» нагороджено учня 9 класу Кліменка Максима, Дипломом ІІ ступеня – Щербину Ірину, ученицю 10 класу, Дипломами ІІІ ступеня – Печерицю Марію, ученицю 7-А класу, та Анісімову Варвару, ученицю 11 класу.

Після завершення заходу учні та їх керівники мали змогу відвідати пам’ятки культури міста Києва. Вітаємо наших переможців та бажаємо їм подальших успіхів!

Учні Часовоярської школи №15 взяли участь у VІІ Всеукраїнському біологічномуй форумі учнівської та студентської молоді «Дотик природи», який проходив з 1 по 3 листопада 2016 року у м. Києві.Учні Часовоярської школи №15 взяли участь у VІІ Всеукраїнському біологічномуй форумі учнівської та студентської молоді «Дотик природи», який проходив з 1 по 3 листопада 2016 року у м. Києві.Учні Часовоярської школи №15 взяли участь у VІІ Всеукраїнському біологічномуй форумі учнівської та студентської молоді «Дотик природи», який проходив з 1 по 3 листопада 2016 року у м. Києві.