Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 124 гостя.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Впроваджуємо нові стандарти в укомплектуванні вакансій Пенсійного фонду!

Переглядів: 3209
03.11.2016 - 12:54

2 листопада 2016 року в рамках заходів, присвячених Дню працівника соціальної сфери, пройшов «День відкритих дверей» в Бахмутському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України Донецької області, з роботою якого знайомились 16 безробітних громадян, зареєстрованих в Артемівському міському центрі зайнятості.

Серед учасників були присутні 2 внутрішньо переміщені особи, 2 особи – з обмеженими фізичними можливостями. Роботу Пенсійного фонду на місцевому рівні представляли: заступник начальника управління Ірина Овсянникова та Наталя Сигналова, яка очолює кадрову службу управління.  Артемівський міський центр зайнятості представляв начальник відділу взаємодії з роботодавцями Роман Коновал.

На сьогодні в Бахмутському Управлінні ПФУ Донецької області вільними залишаються 8 вакансій спеціалістів державної служби, укомплектуванню яких сприяє Артемівський міський центр зайнятості. Проведення такого заходу, як День відкритих дверей, допомагає потенційним претендентам на вакансії сформувати уявлення про умови праці, необхідний обсяг знань та навичок, оцінити свій моральний та професійний потенціал, порівняти свої можливості із складністю та відповідальністю майбутньої роботи. Адже, на працівників Пенсійного фонду, так як і на фахівців Служби зайнятості, покладено державну місію соціального захисту населення, зокрема, тих категорій, які найбільш його потребують. За для успішного виконання цієї місії, працівники докладають багато зусиль та енергії, демонструють високий професіоналізм, чуйність, індивідуальний підхід до кожної людини, при цьому відчувають глибоку відповідальність за доручену справу.

З метою сприяння укомплектуванню вільних робочих місць в Бахмутському управлінні ПФУ протягом поточного року Артемівський міський центр зайнятості  провів міні-ярмарок вакансій, створив та  розмістив для широкого загалу на каналі Youtube  відео- вакансію, яка презентує роботу спеціаліста Пенсійного фонду. За сприяння центру зайнятості з початку року укомплектовано 6 вакансій Управління, це означає, що 6 безробітних громадян знайшли постійну роботу.

В ході заходу Ірина Овсянникова презентувала роботу Управління, акцентувала увагу учасників заходу на відповідальності виконуваної роботи, навантаженні спеціалістів та напруженості праці, проінформувала про рівень оплати та заохочення працівників, запросила  учасників до участі у конкурсі на заміщення вакантних посад державних службовців.

Роман Коновал проінформував присутніх про стан та тенденції сучасного ринку праці м. Бахмут та Бахмутського району, про досвід плідної співпраці з роботодавцями, які отримують від Служби  зайнятості різні соціальні послуги, в тому числі і з питання сприяння в укомплектуванні вільних робочих місць. Протягом 10 місяців 2016 року активними заходами сприяння зайнятості охоплено 3181 зареєстрований безробітний, що складає  понад 80% від усіх безробітних, які перебували на обліку. В тому числі, за сприяння Артемівського міського центру зайнятості роботу знайшли 1570 безробітних, 466 осіб  проходили професійне навчання за різними формами, 1145 безробітних отримали тимчасову зайнятість.

В результаті проведення заходу 2 особи з числа учасників виявили бажання взяти участь у конкурсі на заміщення вакантних посад державних службовців в місцевому управлінні ПФУ.

На завершення Дня відкритих дверей, напередодні святкування свого професійного свята, соціальні партнери, якими є Бахмутське об’єднане управління ПФУ Донецької області та Артемівський міський центр зайнятості в особі їх представників Ірини Овсянникової та Романа Коновала подякували одне одному за плідну співпрацю і виразили надію на подальшу консолідацію зусиль щодо надання соціальних послуг населенню за своїми напрямками  роботи, а присутнім безробітним побажали  скоріше придбати статус зайнятих осіб, в тому числі, через працевлаштування на вільні вакансії в Пенсійному фонді.