Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 72 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

85-річчя Часовоярської загальноосвітньої школи №15

Переглядів: 2045
31.10.2016 - 14:44

Часовоярська школа №15 відсвяткувала 85-ту річницю з дня свого заснування.

З побажаннями процвітання, миру, добра, злагоди та подарунками до школи завітали представники Бахмутської та Часовоярської міських рад, Управління освіти Бахмутської міської ради, ПАТ «Часівоярський вогнетривкий комбінат». І перший подарунок, який отримала школа напередодні свята – оновлений сучасний центральний вхід до освітнього закладу. Його було зроблено постійним меценатом школи-засновником благодійного фонду «ДАР» Дмитром Ревою.

Педагогами, учнями, батьками та Часовоярським ЦДЮТ було підготовлено виставку декоративно-ужиткового мистецтва, яку присутні мали змогу подивитися під чарівні мелодії скрипалів Школи мистецтв міста Часів Яру. В оновленій актовій залі зібралися ветерани педагогічної праці, військовослужбовці, педагогічний колектив, який на третину складається з випускників школи. Учасниками концертної програми стали представники усього освітнього округу №7 «Крокуємо разом»: ДНЗ №42, дитячий зразковий шоу-балет «Дюнола», ансамбль «Чар-зілля» будинку культури ПАТ «Часівоярський вогнетривкий комбінат», дитячий театр моди «Шарм» дитячий зразковий хореографічний колектив «Задоринки», Школа мистецтв та дует-вокалістів ЧЦДЮТ. Після завершення свята всі присутні були запрошені на екскурсію до Музею історії школи.

Часовоярська школа №15 відсвяткувала 85-ту річницю з дня свого заснування. Часовоярська школа №15 відсвяткувала 85-ту річницю з дня свого заснування. Часовоярська школа №15 відсвяткувала 85-ту річницю з дня свого заснування. Часовоярська школа №15 відсвяткувала 85-ту річницю з дня свого заснування.