Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 124 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

У фокусі уваги керівників дошкільних установ аспекти формування здорового способу життя

Переглядів: 1961
31.10.2016 - 07:09

27 жовтня 2016 року у конференц-залі Управління освіти відбулась чергова нарада завідувачів дошкільних навчальних закладів, в роботі якої взяли участь спеціалісти з питань дошкільної освіти, головний бухгалтер централізованої бухгалтерії Управління освіти Ольга Віснянкіна, методист міського методичного кабінету Ірина Нікітіна та завідувачі дошкільних навчальних закладів.

Одним із ключових питань наради був аналіз контрольно-аналітичної функції адміністрації як запоруки збалансованого та безпечного харчування дітей у дошкільному закладі, який зробила головний спеціаліст Тетяна Коломак. Під час обговорення даного питання були надані адресні рекомендації щодо організації безпечного, збалансованого харчування дошкільників, вироблення системи моніторингу з окресленого напрямку, управлінського супроводу дотримання вимог Санітарного регламенту для дошкільних навчальних закладів.

У ході наради спеціалістом І категорії Вікторією Рязанцевою були підведені підсумки оперативного контролю щодо створення розпорядчих та локальних документів з охорони праці в дошкільному навчальному закладі.

На зустрічі був проведений аналіз реалізації проектів «Дошкілля», «Розвиваючий простір дошкілля» Програми розвитку освіти на території Артемівської міської ради за 2012 - 2016 роки, визначені досягнення освітян-дошкільників та перспективи подальшої роботи.

Завідувач ДНЗ №31 Світлана Шелудько звітувала щодо виконання плану заходів за результатами виїзного дня.

Керівники дитячих садків №18 Ганна Єщенко та №58 Марина Скоробагатько презентували досвід щодо вироблення системи роботи груп з пріоритетним напрямком діяльності, акцентували увагу присутніх на актуальності даного питання та результатах спільної взаємодії з дітьми, їх батьками.

Керівники дошкільних установ були ознайомлені з проміжними результатами інвентаризації, підсумками міського конкурсу світлин «Наші діти у садочку, наче квіти у віночку», наказами Управління освіти, виданими з обговорюваних питань, планом роботи на наступний місяць.

З усіх питань, що стояли на порядку денному, колегіально були прийняті відповідні рішення.

27 жовтня 2016 року у конференц-залі Управління освіти відбулась чергова нарада завідувачів дошкільних навчальних закладів.27 жовтня 2016 року у конференц-залі Управління освіти відбулась чергова нарада завідувачів дошкільних навчальних закладів.27 жовтня 2016 року у конференц-залі Управління освіти відбулась чергова нарада завідувачів дошкільних навчальних закладів.